Kom langs in onze showroom!
Bezoek onze showroom keramische tafels

Bekijk onze tafels in Strijen

Heb je je een salontafel, eettafel of eetkamerstoelen in onze webshop gespot en wil je deze graag van dichtbij bekijken voordat je een bestelling plaatst? Dat kan! In onze showroom in Strijen hebben we onze prachtige keramische tafels voor je klaargezet.

We snappen natuurlijk helemaal dat je jouw nieuw keramische salontafel(s) of eettafel eerst even in het echt wilt bekijken. Daarom hebben we in 2022 onze keramische tafels showroom geopend. In het Zuid-Hollandse Strijen ben je van harte welkom.

Let op: wij werken uitsluiten op afspraak zodat we je alle aandacht kunnen geven.

> Terug naar de homepage.

There are no comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Druk op enter om te zoeken

Winkelwagen

Geen producten in je winkelwagen.