Zo zie je of je een echte keramische tafel aanschaft!
/
/
Zo zie je of je een echte keramische tafel aanschaft!
Dikte tafelbladen keramische tafels

De kwaliteit van het tafelblad

We krijgen regelmatig vragen van klanten over de kwaliteit van keramische tafels en of er ook verschillen zijn. En die verschillen zijn er zeker! In deze blog vertellen we je graag meer over de kwaliteit van onze tafelbladen en waarom wij kiezen voor de hoogste kwaliteit keramische tafelbladen. Zo kun jij een weloverwogen beslissing maken bij de aankoop van een keramische tafel!

Tafelbladen opdikken

Zoals je waarschijnlijk hebt gemerkt zijn er verschillende aanbieders van keramische tafels. Een aantal van deze aanbieders verkopen eettafels met keramieken bladen tegen lagere prijzen dan de kwaliteitsprijs. Dit kunnen zij doen door opgedikte tafelbladen te leveren, waarbij het keramiek dikker wordt gemaakt met andere materialen zoals hout of glas. Dat wil dus zeggen dat je geen 100% keramische tafel krijgt, wat bij keramischetafels.nl uiteraard wel het geval is.

Om teleurstelling te voorkomen doordat je bij conculega’s wellicht een product koopt dat niet aan je verwachtingen voldoet, vooral als het gaat om duurzaamheid en esthetiek, geven we graag een kijkje in onze keuken. Wij zijn namelijk van mening dat het belangrijk is om transparant te zijn over de producten die we aanbieden!

In dat kader willen we ook zeker nog even melden dat wij in ons standaard assortiment nooit gebruik maken van hout of onze bladen opdikken. Dat kan soms wel het geval zijn bij een maatwerkopdracht maar dat is uiteraard altijd vooraf besproken a.d.h.v. de klantwens.

100% keramiek bij keramischetafels.nl

Onze keramische tafelbladen zijn volledig gemaakt van 10,5 mm en 12 mm keramiek, zonder enige vorm van opdikking met andere materialen. Dit doen wij bewust zodat we onze klanten de hoogste kwaliteit keramiek en altijd een duurzame, sterke tafel kunnen aanbieden.

We hebben de afgelopen jaren flink getest met keramiek om zo te ontdekken welke dikte de beste kwaliteit biedt voor een tafel waar je echt jarenlang van kunt genieten. Tafelbladen van 5,6 mm of 6 mm dikte zijn fragiel en instabiel, maar wel voordeliger in te kopen. Doordat concullega’s deze bladen opdikken kunnen zij dus ook een voordeligere prijs aanbieden.

Dikte tafelbladen keramische tafels

Prijs vs. kwaliteit

Bij ons gaat kwaliteit boven alles. En hoewel onze prijzen mogelijk iets hoger zijn dan die van sommige concurrenten, is het belangrijk om te begrijpen dat je bij ons betaalt voor volledig keramieken tafels van topkwaliteit. Wij willen namelijk echt dat jij jarenlang kunt genieten van je keramische salontafel, keramische eettafel of keramische buitentafel. Uiteraard bieden we je ook de scherpst mogelijke prijs voor deze kwaliteit.

Wil je dit van dichtbij bekijken? Dan nodigen we je uit om onze showroom in Strijen te bezoeken of direct contact met ons op te nemen via Whatsapp voor verdere informatie. In onze showroom kun je op afspraak onze keramische tafels bekijken, het materiaal voelen en uiteraard even aanschuiven op een van onze eetkamerstoelen. Zo kun je met eigen ogen de kwaliteit en authenticiteit van onze tafels ervaren.

Daarnaast vind je ook allerlei mooie reviews via Webwinkelkeur. Ga daarvoor naar deze pagina!

Whatsapp gesprek tafeldikte

There are no comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Druk op enter om te zoeken

Winkelwagen

Geen producten in je winkelwagen.