Inspiratieblog | Volop genieten met een keramische buitentafel
/
/
Inspiratieblog | Volop genieten met een keramische buitentafel
Keramische buitentafel

De ideale buitentafel

Na een lange periode letterlijk binnen zitten, kijken we nu al uit naar het leven buiten! En genieten aan die geweldige keramische buitentafel natuurlijk. Want een buitentafel gemaakt door keramischetafels.nl is gegarandeerd een plek in de tuin of op het balkon waar je niet weg te slaan bent!

Het zomer komt weer dichtbij. En zeker als jouw tuin wel een update kan gebruiken, wil je daar alvast goed over nadenken. Want waar ga je die geweldige nieuwe buitentafel dan plaatsen? Gelukkig hoef je over een keramische buitentafel niet lang na te denken: onze tafels zijn namelijk bestand tegen alle weersinvloeden dankzij de speciale poedercoating. Je kunt de keramische buitentafel dus zowel in de zon als in de regen op zijn plekje laten staan. Wel zo fijn met ons klimaat!

Wij zijn outdoor ready!

Een keramische tafel in de tuin of op het balkon is als je het ons vraagt een echte musthave! Om te tafelen met vrienden en familie, maar ook om ontspannen buiten te kunnen werken bijvoorbeeld. En wat dacht je van een mooie salontafel bij de loungebank of stoelen buiten? In de tuin of op het balkon wil je lekker kunnen genieten van je buitenruimte. Dat snappen wij maar al te goed. Wij helpen je dan graag in je keuze!

Keramische buitentafel

Je kunt al onze keramische tafels helemaal outdoor ready bestellen. Wij voorzien de eettafel of salontafel dan van een extra laag poedercoating, waardoor de tafel opgewassen is tegen allerlei invloeden van buitenaf. Dankzij deze unieke dubbele laag poedercoating kunnen de tafels zoals gezegd alle weersinvloeden aan en is de tafel extra beschermd tegen morsen en vlekken.

Jouw keramische buitentafel kiezen

Wanneer je een tafel voor in de tuin of op het balkon gaat selecteren begin je bij het formaat. Hoeveel ruimte heb je in de tuin of op het balkon, voor zowel de buitentafel als bijpassende stoelen of bankjes? Een keramische buitentafel is prachtig als eyecatcher, maar je wilt wel voldoende beweeg- en loopruimte vrijhouden.

Als je weet welk formaat tafel je kunt kiezen, is het tijd voor de look en feel. Welk design past het beste bij jouw tuin, woonstijl en omgeving? En welke vorm buitentafel heb je in gedachten? Met de vorm van de tafel kun je een tuin of balkon bijvoorbeeld ook langer laten ogen of een ruimtelijk gevoel creëren: een rechthoekige tafel biedt extra ruimte om bankjes onder weg te schuiven, maar met een ovale tafel wordt het een speels geheel. Denk dus goed na over de vorm en uitstraling van jouw keramische buitentafel!

Je kunt bij keramischetafels.nl kiezen voor een ronde, rechte, ovale of Deens ovale tafel. En uiteraard kunnen we ook onze tafels op maat als keramische buitentafel leveren.

Geniet van luxe en gemak

Onze buitentafels zijn een prachtige combinatie van luxe en gemak. Luxe door de exclusieve en unieke uitstraling van keramische salon- en eettafels, en gemak door de enorme gebruiksvriendelijkheid van het materiaal. En uiteraard draagt onze service ook een steentje bij! Wij maken namelijk met alle plezier jouw tafel dromen waar.

Wil je hier meer over weten of kunnen we je helpen met het maken van een tafel op maat? Stuur ons dan gerust een berichtje of neem direct contact met ons op!

  There are no comments

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Druk op enter om te zoeken

  Winkelwagen

  Geen producten in je winkelwagen.