Stel de tafel van je dromen samen!
tafel van je dromen

Wij maken graag het onmogelijke mogelijk. Uiteraard tot een bepaalde hoogte, maar wanneer de klant aangeeft wat zijn of haar wensen zijn voor een nieuwe keramische tafel, dan denken wij graag in mogelijkheden. Bij ons kan je dan ook zonder twijfel de eet- of salontafel van je dromen samenstellen!

De mogelijkheden zijn eindeloos

Wil je een salontafel in een speciale vorm? Een eettafel die naadloos aansluit op de muur? Of een tafelset die afgewerkt is zoals de tegels op de vloer? Het kan bij ons allemaal!

Ook de afgelopen tijd hebben wij weer prachtige tafels op maat mogen leveren zoals een ontzettend grote buitentafel, een eettafel met goudkleurig onderstel, een eettafel met een tafelblad zoals de keramische vloertegels en meer. En ook jouw droomtafel willen we met alle plezier realiseren. Of jouw droominterieur in elk geval zo dicht mogelijk benaderen!

Doordat de eettafels en salontafels in onze webshop naar wens samengesteld kunnen worden, heb je bij ons ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld een bepaald onderstel in een kleur naar wens te kiezen of een tafelblad in een afwijkende vorm te laten snijden. Schroom dus niet en deel jouw ideeën met ons! Wij maken graag de tafel van je dromen waar.

Voordelen bij keramischetafels.nl

Wij staan voor persoonlijke service, dat zul je ook merken wanneer je met ons aan de slag gaat om jouw droomtafel samen te stellen. Je weet precies met wie je praat en krijgt altijd snel antwoord op je vragen.

Keramischetafels.nl had niet bestaan zonder onze passie voor het product. Wij snappen dus als geen ander dat de unieke eigenschappen van keramiek de consument in deze tijd aanspreekt. Voor een heel aantrekkelijke prijs ben je eigenaar van een item met een zeer luxueuze uitstraling en hoge gebruiksvriendelijkheid. Zeker wanneer je keramische tafels gaat vergelijken met marmeren tafels of andere broze steensoorten. Daar lees je hier meer over.

Doordat wij zo persoonlijk en open met onze klanten in gesprek gaan, kunnen wij een product garanderen dat je echt blij maakt. Daarnaast denken we graag met je mee en adviseren we in alle mogelijkheden die je hebt. Wellicht heb jij een prachtige donkere eettafel in je hoofd, maar breng je met een lichte marmerlook het interieur naar een veel hoger level. Alleen als jij dat wilt natuurlijk!

Laat hieronder jouw ideeën voor een tafel op maat achter en dan komen wij er heel snel bij je op terug!

    Druk op enter om te zoeken

    Winkelwagen

    Geen producten in je winkelwagen.