Inspiratieblog | Maak je interieur compleet!
/
/
Inspiratieblog | Maak je interieur compleet!
wat is keramiek

Een interieur is pas compleet wanneer je jouw karakter er in terug ziet. Wanneer je de ruimte binnenstapt voelt het als een warme deken en wil je het liefste nooit meer weg. Dat is pas thuiskomen! Of op je werk natuurlijk… We geven je volop inspiratie om je woon- of werk interieur compleet te maken.

Vind je eigen stijl

Of je nu kiest voor een eettafel, salontafel of tafel op maat; onze keramische tafels zijn stuk voor stuk echte eyecatchers. En dat is niet voor niets, wij zijn namelijk van mening dat een opvallend item in je interieur hét verschil maakt. Met zo’n statement piece geef je de ruimte meteen een eigenzinnige en unieke look.

> Naar eettafels

> Naar salontafels

> Naar tafels op maat

Wist je dat je al onze keramische tafels ook als buitentafel! kunt bestellen? Indien gewenst voorzien wij onze eettafels en salontafels van een extra laag coating, waardoor de tafel opgewassen is tegen allerlei invloeden van buitenaf. Dankzij deze unieke poedercoating kunnen de tafels alle weersinvloeden aan en is de tafel beschermd tegen morsen en vlekken.

De mooiste eetkamerstoelen voor jou

Om het interieur van jouw woon- of werkruimte compleet te maken kan je sinds kort ook de mooiste stoelen bestellen in onze webshop. Onze stoffen en velvet eetkamerstoelen zijn perfect om lekker lang na te tafelen of om jouw kantoor naar the level te brengen!

 

 

 

Persoonlijk advies

Heb je een keramische tafel of trendy eetkamerstoel in onze webshop gezien maar weet je niet goed welke stijl het beste bij je wensen past? Wij denken met alle plezier met je mee! Bel gerust of plan een afspraak in met onze adviseurs om een interieur combinatie samen te stellen waar jouw karakter vanaf spat.

We snappen natuurlijk dat je vooraf goed wilt weten welk tafelblad je gaat bestellen. Daarom kan je ook gemakkelijk staaltjes bestellen in de webshop. Je kunt van dichtbij zien of de kleur van het blad ook echt de kleur heeft die jij voor ogen hebt, zo hoef je geen moment te twijfelen!

 

Kunnen we jou verder helpen? Stel je vragen hier!

 

    Druk op enter om te zoeken

    Winkelwagen

    Geen producten in je winkelwagen.