Inspiratieblog | De tafel als middelpunt van het interieur
/
/
Inspiratieblog | De tafel als middelpunt van het interieur

Maak het verschil met een keramische tafel

Een woning, kantoor of buitenruimte inrichten gaat niet voor iedereen vanzelf. Hoe kies je nu de juiste kleuren en meubelen om de ruimte helemaal eigen te maken? En hoe zorg je voor balans in het interieur? De tafel als middelpunt nemen is al een heel goed begin!

Wanneer je een ruimte betreed, wil je dat het voelt als thuiskomen. Of dat nu daadwerkelijk thuis is, op het kantoor, of in de tuin… het interieur moet aanspreken. En dat hoeft dus helemaal niet zo moeilijk te zijn! Met kleuren die bij jou passen en een prachtige eyecatcher zoals een keramische tafel als middelpunt, creëer je gegarandeerd een interieur dat goed voelt.

De trend van het moment

De afgelopen jaren heeft keramiek zich ontpopt tot gevestigde trend in interieur. Zowel verwerkt in meubels als decoratie is keramiek tegenwoordig meer dan borden, vazen, mokken en tegels. Niet alleen de look-and-feel van keramiek spreekt aan, de technische eigenschappen maken keramiek geliefd.

 • Hitte-, vlek- en krasbestendig.
 • Bestand tegen vuil en weersinvloeden.
 • Vorstvast met extra poedercoating.
 • Gemakkelijk schoon te maken en onderhoudsvriendelijk.

Onze keramische tafels zijn daardoor geschikt voor verschillende toepassingen. In huis als de fijne plek waar de familie bij elkaar komt, in de tuin om heerlijk samen te borrelen en op het kantoor als statement piece of mooie werkplek.

Kies je eigen stijl

Of je nu kiest voor een eettafel, salontafel of tafel op maat; onze keramische tafels zijn allemaal echte eyecatchers. Met zo’n tijdloos maar toch opvallend item in je interieur maak je hét verschil in stijl en geef je de ruimte een eigenzinnige en unieke look.

> Bekijk alle eettafels

> Bekijk alle salontafels

> Bekijk alle tafels op maat

middelpunt keramische tafel
Verde Isabella | Buitentafel

Alle keramische tafels kan je ook als buitentafel bestellen. Indien gewenst voorzien wij onze eettafels en salontafels van een extra laag coating, waardoor de tafel opgewassen is tegen allerlei invloeden van buitenaf. Dankzij deze unieke poedercoating kunnen de tafels alle weersinvloeden aan en is de tafel beschermd tegen morsen en vlekken.

De mooiste eetkamerstoelen voor jou

Om het interieur van jouw woon- of werkruimte compleet te maken bestel je ook gemakkelijk trendy stoelen in de webshop. Onze stoffen en velvet eetkamerstoelen zijn perfect om lekker lang na te tafelen of om jouw kantoor naar the level te brengen!

> Bekijk alle trendy stoelen

Kunnen we jou verder helpen? Stel je vragen hier!

  There are no comments

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Druk op enter om te zoeken

  Winkelwagen

  Geen producten in je winkelwagen.