Oktober Woonmaand 2023

[Deze actie is verlopen]

Het is weer oktober woonmaand! De maand in het jaar waarin stylisten, ontwerpers en retailers extra aandacht besteden aan het interieur omdat de dagen weer korter worden en met z’n allen meer tijd binnen zullen doorbrengen. Ook wij sluiten graag aan en willen je stimuleren om nog meer van je interieur te kunnen genieten dit najaar en daarna!

Daarom hebben we een behoorlijke selectie tafels voor spotprijzen voor je klaargezet, profiteer je van 10% korting op geselecteerde salontafels én maak je kans om jouw droomtafel naar keuze te winnen. We vertellen je hieronder meer!

Keramische tafels met korting

We hebben een mooie selectie van tafels in onze outlet geplaatst zodat jij voor een hele scherpe prijs een prachtige keramische tafel kunt aanschaffen. Diverse maten, kleuren en designs voor jou om uit te kiezen!

Korting op salontafels

 Bestel met 10% korting met kortingscode ‘Oktoberwoonmaand‘ geldig op:
 Salontafels Neta
 Salontafels Julia
 Salontafels Donya

Deze korting is geldig op alle bladen in deze drie stijlen salontafels en kun je gebruiken voor iedere afmeting, maatwerk uitgezonderd. Klik op de salontafels hierboven om direct naar de pagina in de webshop te gaan.

Winactie Instagram en Facebook

Op Instagram en Facebook kun je meedoen met onze winactie met maak je kans op een keramische tafel naar keuze met onderstel Lia (maximaal t.w.v. 2500 euro).

⭐ Win een keramische eettafel met blad en formaat naar keuze! ⭐

Is jouw woonkamer, eetkamer, keuken of tuin wel toe aan een prachtige nieuwe eyecatcher in de vorm van een keramische tafel? Doe dan mee met onze winactie! Dinsdag 31 oktober maken we de winnaar bekend via ons Instagram account @keramischetafels.nl.

Hoe kun je meedoen?

1. Bezoek onze website keramischetafels.nl en ontdek jouw favoriete keramische tafelontwerp.

2. Deel een creatieve foto van je interieur op Instagram of Facebook en vertel ons waarom je zo graag de keramische tafel van je dromen wilt winnen. Gebruik de hashtag #MyKeramischeTafel en tag @keramischetafels in je bericht zodat wij je deelname meteen kunnen zien.

3. Volg @keramischetafels.nl op het sociale mediaplatform waarop je deelneemt.

Wat kun je winnen?

Eén gelukkige winnaar wordt gekozen op basis van originaliteit, creativiteit en passie in de inzending. Deze winnaar ontvangt:

  • Een prachtige keramische tafel met onderstel Lia en blad en formaat naar keuze van keramischetafels.nl, perfect passend bij zijn/haar persoonlijke stijl en interieur.
  • Ons best verkopende onderstel Lia, je mag zelf de vorm en het blad kiezen (m.u.v. Marrone en Verde bladen) en je kiest voor een 12 mm blad. Ook kies je een matte of glanzende indien beschikbaar voor het gekozen blad. Je komt het zelf ophalen in de showroom of we komen de tafel bezorgen voor de prijs van 175,- euro. Let op: 3 meter is de maximale lengte en de verkoopprijs max. 2500 euro.

Belangrijke data:

  • Inzendperiode: 1 oktober 2023 t/m 29 oktober 2023
  • Winnaar bekendmaking: 31 oktober 2023 18:00u.

Maak van jouw interieur een stijlvolle en warme plek waar je vrienden en familie graag zullen samenkomen. Doe vandaag nog mee aan onze #MyKeramischeTafel winactie en laat je creativiteit de vrije loop!

*Door deel te nemen aan deze winactie stem je in met de voorwaarden en bepalingen. Deze winactie wordt niet gesponsord, onderschreven of beheerd door Instagram/Facebook. Veel succes!

Extra’s bij je bestelling

  • Ontvang een WoodWick & Millefiori Milano pakket t.w.v. €150 bij aankoop van een (niet afgeprijsde) eettafel!
  • Ontvang een WoodWick & Millefiori Milano pakket t.w.v. €80 euro bij aankoop van een (niet afgeprijsde) salontafel!
  • Koop je een eettafel én een salontafel? Dan ontvang je uiteraard beide pakketten.
Inschrijven woonmaand acties

Druk op enter om te zoeken

Winkelwagen

Geen producten in je winkelwagen.