Ga voor de luxe en het gemak van een keramische buitentafel!
/
/
Ga voor de luxe en het gemak van een keramische buitentafel!
Keramische buitentafel keramische tafels

Een onmisbare buitentafel

Een tafel in de tuin of op het balkon is een echte must have! Heerlijk op een zonnige lentedag of warme zomerdag. Om te tafelen met vrienden en familie, maar ook om ontspannen buiten te kunnen werken. Maar hoe kies je nu de juiste keramische buitentafel?

In de tuin of op het balkon wil je lekker kunnen genieten van je buitenruimte. Dat snappen wij maar al te goed. Of dat nu alleen is of met vrienden en familie, een buitentafel is onmisbaar. Wij helpen je graag in je keuze!

Wist je dat je al onze keramische tafels helemaal outdoor ready kunt bestellen? Indien gewenst voorzien wij onze eettafels en salontafels van een extra laag coating, waardoor de tafel opgewassen is tegen allerlei invloeden van buitenaf. Dankzij deze unieke poedercoating kunnen de tafels alle weersinvloeden aan en is de tafel beschermd tegen morsen en vlekken. Wel zo makkelijk!

Calacatta Sofia
Calacatta Sofia

Welke keramische buitentafel past bij jou?

Wanneer je een buitentafel gaat selecteren begin je bij het formaat. Hoeveel ruimte heb je in de tuin of op het balkon, voor zowel de buitentafel als bijpassende stoelen of bankjes? Een keramische tafel is prachtig als eyecatcher, maar je wilt wel voldoende beweeg- en loopruimte vrijhouden.

Als je weet welk formaat tafel je kunt kiezen, is het tijd voor de look en feel. Welk design past het beste bij jouw tuin, stijl en omgeving? En welke vorm buitentafel? Met de vorm van de tafel kun je een tuin of balkon bijvoorbeeld ook langer laten ogen of een ruimtelijk gevoel creëren. Een rechthoekige tafel biedt extra ruimte om bankjes onder weg te schuiven, maar met een ovale tafel wordt het een speels geheel. Denk dus goed na over de vorm en uitstraling van jouw keramische buitentafel!

Je kunt bij keramischetafels.nl kiezen voor een ronde, rechte of ovale tafel. En uiteraard kunnen we ook onze tafels op maat als buitentafel leveren.

Geniet van luxe en gemak

Onze buitentafels zijn een prachtige combinatie van luxe en gemak. Luxe door de exclusieve en unieke uitstraling van keramische salon- en eettafels, en gemak door de enorme gebruiksvriendelijkheid van het materiaal. En onze service natuurlijk!

Ga je voor een tijdloze look zoals Carrara Sienna Recht of kies je voor een opvallende stijl zoals Oro Bianco Sofia Ovaal?

In de webshop vind je al onze designs en kun je op je gemak ontdekken welke keramische buitentafel het beste bij jouw smaak en voorkeuren past. Ook kun je daar gemakkelijk staaltjes bestellen!

  There are no comments

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Druk op enter om te zoeken

  Winkelwagen

  Geen producten in je winkelwagen.