Keramische tafels zijn here to stay!
KeramischeTafels calcatta Sienna recht

Een product van topkwaliteit

Van trend naar onmisbaar in het interieur: de kracht van keramiek laat ons niet meer los. En logisch ook, want wie wil er niet gewoon een hete pan op tafel kunnen zetten en zonder schrik morsen? En dan hebben we het nog niet eens over de levensduur van keramieken producten…

De afgelopen jaren heeft keramiek zich ontpopt tot één van de rijzende sterren in interieur. Zowel verwerkt in meubels als decoratie; tegenwoordig gaan we vele malen verder dan alleen borden, vazen, mokken en tegels. Niet alleen de look-and-feel van keramiek spreekt aan, juist de technische eigenschappen maken keramiek geliefd.

Hoe wordt keramiek gemaakt klei keramische tafels
  • Hitte-, vlek- en krasbestendig.
  • Bestand tegen vuil en weersinvloeden.
  • Vorstvast met extra poedercoating.
  • Gemakkelijk schoon te maken en onderhoudsvriendelijk.

Niets is als keramiek

Hoewel de markt eerst nog even moest wennen aan de keramische krachtpatser, zijn we er ondertussen wel over uit: keramiek is here to stay! En dat snappen wij maar al te goed. Het lichte, maar zeer sterke materiaal, is niet te vergelijken met een ander product.

Keramiek is uniek, juist door hierboven benoemde eigenschappen maar ook doordat we met keramiek allerhande natuurlijke materialen kunnen nabootsen. Zo zijn onze salon- en eettafels leverbaar in modellen met een prachtige marmerlook maar ook robuust beton!

Keramische tafels kunnen overal

Welke kleur er ook op de muur zit en welk materiaal je ook op de vloer hebt liggen: keramische tafels kunnen echt overal. Keramische tafels bieden namelijk een ruime keuze in kleurstelling, structuur en afwerking. En welke samenstelling je ook kiest, een keramische tafel staat garant voor een stijlvolle en chique sfeer. Juist door het combineren van contrasterende materialen of kleuren, zoals een houten vloer of een lederen stoel, creëer je een eigen en unieke stijl!

Daarom kun je bij ons ook altijd een keramische salon- of eettafel op maat laten maken. Want hoewel wij onze collectie salon- en eettafels naar Italiaans design met alle zorg samenstellen, kan het zo zijn dat jij net iets anders voor ogen hebt. Wij denken met alle plezier met je mee!

Meer weten over keramiek? Check onze eerdere blogs!

Druk op enter om te zoeken

Winkelwagen

Geen producten in je winkelwagen.