De sidetable van Keramische tafels

Sidetable; een echt accentstuk

Ben je op zoek naar een praktische, smalle en hoge tafel om je ruimte meer sfeer te geven? Laat je verleiden door de sidetables van Keramische tafels! Met hun slanke ontwerp passen ze perfect in kleine ruimtes en voegen ze een vleugje stijl toe aan elke kamer. 

Sidetable

Het verschil tussen de wandtafel, console tafel, haltafel en sidetable

De termen “wandtafel”, “console tafel”, “haltafel” en “sidetable” worden vaak door elkaar gebruikt, maar er zijn subtiele verschillen. Een wandtafel is een tafel tegen de muur, soms wandgemonteerd zonder vloerpoten. Een console tafel, vergelijkbaar met een wandtafel, heeft vaak een meer decoratief ontwerp. Een haltafel daarentegen is specifiek ontworpen om in gangen of smalle doorgangen te passen, en kan dienen als een functioneel meubelstuk om bijvoorbeeld sleutels, post of decoratieve items op te plaatsen. Sidetable is eigenlijk een overbruggende term, omdat het zowel alle benoemde tafels kan omvatten, afhankelijk van het ontwerp en de plaatsing.

Consoletafel

Waarom sidetable?

Bij Keramische tafels hebben we bewust gekozen voor de term sidetable, wij geloven dat onze tafels met de juiste styling en plaatsing in elke ruimte volledig tot hun recht kunnen komen. Heb jij een ruimte met een specifieke afmeting die je wilt vullen? Wij maken sidetables op maat, zo kunnen onze tafels echt voor elke situatie worden gebruikt!

Sidetables van Keramischetafels.nl

  • Online bestellen of in de showroom
  • Gratis geleverd in Nederland
  • Sidetables van duurzaam keramiek
  • Bestand tegen vuil, weer & wind
  • Hoogste kwaliteit, scherp geprijsd.

Sidetable van keramiek

Een keramische sidetable combineert moeiteloos elegantie met duurzaamheid en gebruiksgemak. Het “krasbestendige keramiek” (keramiek met een matte afwerking) maakt het ideaal voor dagelijks gebruik, terwijl de natuurlijke bestandheid tegen vlekken het meubelstuk gemakkelijk te onderhouden maakt. Of het nu dient als een welkomstmeubel in de hal, een artistieke display in de woonkamer, of zelfs buiten op het terras, de sidetable biedt niet alleen esthetiek, maar ook langdurige stijl, waarbij zijn elegante uitstraling behouden blijft in diverse omgevingen.

Haltafel

Sidetable buiten gebruiken?

Al onze tafels worden standaard geleverd met een beschermende poedercoating. Deze poedercoating beschermt de tafel en het onderstel tegen roestvorming, krassen en vlekken. Wil jij een sidetable voor buiten? Wij kunnen op elk model een tweede laag poedercoating aanbrengen, zo kunnen alle tafels weerbestendig worden gemaakt!

En ben je op zoek naar een sidetable op maat? Schroom dan niet en deel je sidetable wensen met ons, of lees hier meer over tafels op maat.

There are no comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Druk op enter om te zoeken

Winkelwagen

Geen producten in je winkelwagen.