Wat is koker dikte bij tafels?

Ben je op zoek naar een nieuwe tafel? Dan ben je waarschijnlijk de term “koker dikte” al een paar keer tegengekomen. Maar wat betekent dit eigenlijk en waarvoor is het belangrijk? Wij vertellen het je graag. Zo kan jij de beste keuze maken bij de aanschaf van een nieuwe tafel!

De definitie van een koker

De koker verwijst naar het onderstel / frame van de keramische tafel. Het gaat bij koker dikte om de afmetingen van de buizen of balken die gebruikt worden. Bij Keramische Tafels hanteren wij doorgaans diktes van 20 mm tot 80 mm, vaak afhankelijk van het type onderstel en tafel. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat elk frame de perfecte combinatie krijgt van stevigheid en esthetiek. Al onze onderstellen zijn gemaakt van staal, waardoor wij kunnen garanderen dat onze tafels voldoende draagkracht hebben, niet te zwaar zijn en kras- en slijtvast blijven.

Een passend onderstel voor elke tafel

Bij Keramische Tafels hebben wij onderstellen beschikbaar in verschillende formaten, elk met unieke voordelen. Een breed onderstel staat garant voor aanzienlijke stabiliteit en extra draagvermogen, het omvangrijke ontwerp geeft de tafel een stoere uitstraling. Aan de andere kant maakt een compacter onderstel de tafel lichter en eenvoudiger te verplaatsen, bovendien geeft een kleinere ondersteuning de tafel een meer verfijnde en elegante uitstraling.

De vorm van het onderstel is eveneens van belang en beïnvloedt de algehele stevigheid. Zo verleent een vierkant onderstel aanzienlijk meer stabiliteit en draagkracht vanwege de specifieke vorm, in vergelijking met een onderstel dat vier poten in kruisvorm heeft. Kortom, de variatie in grootte en vorm van de onderstellen biedt verschillende esthetische en functionele mogelijkheden bij de keuze voor een tafelontwerp.

Benieuwd met welke onderstellen wij werken? Bekijk dan onze onderstellen pagina. Heb jij een droomtafel in gedachten? Wij helpen je graag met het realiseren van jouw perfecte tafel, volledig op maat!

Beschermde coating

Al onze tafels worden standaard geleverd met een beschermende poedercoating. Deze poedercoating beschermt de tafel en het onderstel tegen roestvorming, krassen en vlekken. Wil jij een tafel voor buiten? Wij kunnen op elk model een tweede laag poedercoating aanbrengen, zo kunnen alle tafels weerbestendig worden gemaakt!

Buitentafel keramische tafels

There are no comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Druk op enter om te zoeken

Winkelwagen

Geen producten in je winkelwagen.