Ga voor een frisse look met een keramische tafel in je interieur!
/
/
Ga voor een frisse look met een keramische tafel in je interieur!
Keramische tafels Carrara Isabelle recht

Een echte eyecatcher

Zullen we de laatste sneeuwbuien gehad hebben? Wij gaan er wel vanuit hoor! De hoogste tijd dus om je interieur op te frissen en het voorjaar in huis te halen. Met een keramische tafel in huis, op kantoor of in de winkel gaat dat zeker lukken!

Om een interieur op te frissen hoef je echt niet meteen de hele boel overhoop te halen. Integendeel! Door slimme items te kiezen kun je eens in de zoveel tijd juist heel simpel en snel verandering aanbrengen in je woning, kantoor of winkel. Als de basis goed is kun je alle kanten op!

Grijp de aandacht

Met een prachtige keramische tafel in het interieur heb je een echte eyecatcher te pakken. De tafel is het middelpunt van de ruimte en met accessoires, kleinmeubelen en kleur maak je het plaatje helemaal compleet.

KeramischeTafels Sofia Nero Opaco ovaal

Neem bijvoorbeeld Nero Opaco Sofia. Deze keramische eettafel geeft een luxe uitstraling aan iedere ruimte! De tekening en kleurschakering van het keramiek maken deze tafel tot een pareltje in zijn soort.

Maar ook Verde Isabella is een favoriet onder onze klanten. De warme kleur en opvallende structuur van het tafelblad maken dat je je al snel thuis voelt aan deze keramische tafel. Combineer je de tafel met een keramische zuil? Dan komt dat luxueuze en warme gevoel overal terug!

Keramische salontafel

Naast keramische eettafels kan je in onze webshop ook prachtige keramische salontafels vinden! Zo wordt Calacatta Angelina regelmatig besteld om het interieur een meer cleane en rustige look te geven. Wil je liever een opvallende en eigenzinnige look? Dan is Verde Angelina wellicht iets voor jou!

Nero Compratore Julia | winactie

Afgelopen maand hebben we een nieuwe collectie salontafels toegevoegd. Deze ronde keramische salontafel Julia werd met open armen ontvangen. En dat snappen wij maar al te goed, daarom hebben we maar liefst 10 variaties voor je!

De winnares van onze actie met Gio was ook ontzettend blij met haar gewonnen salontafel! Namens Gio en Keramischetafels.nl: heel veel (na)tafelplezier gewenst!

Tafel op maat

Heb je tussen onze huidige collectie toch nog niet jouw droomtafel kunnen vinden? Geen enkel probleem! Wij denken met alle plezier met je mee om zo de perfecte keramische salon- of eettafel voor jouw ruimte te realiseren. Neem daarvoor contact met ons op via deze pagina!

Wil je meer weten over onze keramische salon- en eettafels? Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  There are no comments

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Druk op enter om te zoeken

  Winkelwagen

  Geen producten in je winkelwagen.