Jubileumkorting in de webshop!

1 juli 2022 bestaat keramischetafels.nl twee jaar. En deze mooie mijlpaal willen we natuurlijk met onze klanten vieren. Daarom profiteer jij de gehele maand juli van 10% jubileumkorting op geselecteerde items met de kortingscode Salontafel10.

In 2020 ging onze webshop live en was het zo ver: keramischetafels.nl was geboren. Wat een trots! De eerste bestellingen druppelden binnen en nu twee jaar later kunnen we zeggen dat keramische tafels een groot succes zijn!

We hebben de collectie zojuist aangevuld met allerlei nieuwe combinaties waardoor er nog meer keuze is in de mooiste eettafels en salontafels. Heb je ze nog niet gezien? Klik dan verder!

> Nieuwste eettafels

> Nieuwste salontafels

Bestel met 10% jubileumkorting

Om ons tweejarig jubileum te vieren koop je in juli onze ronde salontafels in de stijlen Nero Compratore en Oro Bianco met 10% korting! Gebruik de kortingscode Salontafel10 bij het afrekenen en dan wordt de korting automatisch verrekend.

Actievoorwaarden:

  • Geldig van 1 tot en met 31 juli bij bestellingen in de webshop
  • Geldig op ronde salontafels in de stijlen Nero Compratore en Oro Bianco
  • Gebruik de kortingscode Salontafel10 bij het afrekenen.

There are no comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Druk op enter om te zoeken

Winkelwagen

Geen producten in je winkelwagen.